Kontakt

Stationsvägen 4 Åkersberga

Måndag-Fredag 9:00-18:00

Lördag 10:00-17:00

Söndag 11:00-17:00

Telefon:073 713 21 04

E-post: kontakt@cykelochverkstad.se

Här följer viktig information som behövs för dig som kund hos CSC Cykel och Verkstad AB. Även sånt som kan vara bra för dig att veta för att du ska känna dig trygg med att handla hos oss, vilket är vårt mål!

Här följer våra avtal kring; Priser, betalning, leverans, reklamationsrätt, öppet köp, återbetalning, retur, personuppgifter, cookies, regler,  garantier, underhåll, rengöring, skruvar, däck och bromsar samt användning.

Priser: Alla våra priser visar inklusive moms, det vill säga att den momsavgift som du som konsument ska betala är inkluderad i priset. Priserna som vi erbjuder kan dessutom också variera med en eventuell rabatt eller ett presentkort. Det gör att du som konsument vid rådande tillfällen kan handla hos oss för ett rabatterat pris.

Betalning: Betalning sker innan vi levererar din produkt eller med hjälp av andra checkout-system som tillgodoser att vi fått en betalningsbekräftelse. Vi använder säkra betalningssystem som till exempel faktura, Klarna och Swish.  Alla våra belopp visas i svenska kronor och är en del av det standardpris som vi avser att sätta på alla våra produkter.

Leverans: Vi förbereder din leverans så fort vi kan från det att vi mottagit en betalningsbekräftelse. Beroende på var du bor kan leveranstid vara olika lång och se lite olika ut. Vanlig leveranstid är mellan 3-10 arbetsdagar, längre leveranstid kan dock förekomma, vid sådant tillfälle förväntas vi kontakta berörd kund.

Vi föredrar att leverera privat, men vid köp utanför Stockholm, är det stor chans att leveransen sköts av en tredje part.

Reklamationsrätt: Konsumentsköpslagen gälller för varuköp.

Öppet köp: Vår policy för öppet köp gäller 14 dagar. Om 14 dagar har gått sedan det att du mottagit din vara, kan vi tyvärr inte erbjuda återbetalning. För att kunna skicka tillbaka din vara måste den vara oanvänd eller såsom du mottog varan. Den måste också återfinnas i originalförpackning. För att kunna motta din återbetalning, måste vi ha ett kvitto eller ett bevis på ditt köp.

– Återbetalning, (om applicerat): Om du returnerat din vara och den blivit inspekterat, kommer vi att skicka ett mail som visar på att vi har mottagit din vara. Vi notifierar dig om allt gällande din återbetalning eller ditt fall för återbetalning. Om godkänt, kommer betalad summa att återbetalas till det konto som användes vid beställning, inom ett antal dagar.

Om du inte återfått din betalning, hör av dig till oss, kontakt@cykelochverkstad.se eller ring oss på 0046737132104

– Retur: Återlämna: För att lämna tillbaka din produkt, måste du skicka din produkt till oss på adressen Stationsvägen 4, 18450 Åkersberga

Du som kund är ansvarig att varan skickas tillbaka till oss, vilket betyder att du som kund är skyldig att betala och sköta frakten vid återsändelse.